Vriendenkring

Vriendenkring CSI Twente: aantrekkelijke tarieven voor échte paardenliefhebbers!

De Vriendenkring van CSI Twente is de club bij uitstek voor liefhebbers van paardensport en gezelligheid. De leden van de Vriendenkring genieten een bevoorrechte positie en een persoonlijke behandeling bij het verstrekken van toegangskaarten en overige service.

Passe-partout en service

Naast een passe partout voor alle concoursdagen (inclusief feestavonden) krijgt u als lid van de Vriendenkring CSI Twente eveneens de beschikking over parkeerkaarten. Verder ontvangt u als aanvullende service mailingen, het CSI Twente reviewmagazine en de nieuwste flyer. Zo wordt u in een vroegtijdig stadium op de hoogte gebracht van de nieuwe data, het programma en overige actuele ontwikkelingen met betrekking tot CSI Twente.

Administratieve voorwaarden

Indien u lid wenst te worden van de Vriendenkring CSI Twente kunt u te allen tijde contact opnemen met onderstaand adres. Voorafgaand aan het evenement ontvangt u dan een mailing. Indien u het bedrag overmaakt, worden de kaarten vervolgens onverwijld opgestuurd. Bent u onverhoopt een jaartje niet in de gelegenheid CSI Twente te bezoeken, dan is dit geen probleem. Pas indien u drie opeenvolgende jaren geen gebruik meer heeft gemaakt van de faciliteiten, wordt u uit het bestand geschreven. Voor een bedrag van € 87,50 p.p. kunt u als lid van de Vriendenkring CSI Twente gebruik maken van de volgende faciliteiten tijdens CSI Twente 2024:

  • tickets voor donderdag 27 juni (1x), vrijdag 28 juni (1x), zaterdag 29 juni (1x) en zondag 30 juni (1x) alle rangen inclusief overdekte tribune in het springstadion (geen gereserveerde plaatsen);
  • tickets voor de feestavonden op vrijdag 28 juni (1x) en zaterdag 29 juni (1x);
  • P-kaarten voor donderdag 27 juni (1x), vrijdag 28 juni (1x), zaterdag 29 juni (1x) en zondag 30 juni (1x).

Door uw bijdrage à € 87,50 p.p. over te maken verzekert u zich tijdig van het gewenste aantal kaarten. Het te betalen bedrag moet op het rekeningnummer van CSI Twente zijn bijgeschreven. Voor betalingen die na deze datum zijn binnengekomen, kunnen wij u in verband met de voorverkoop helaas geen toegangsbewijzen garanderen.

Adresgegevens:

Secretariaat Vriendenkring CSI Twente
p/a Profietstraat 10
7631 GR Ootmarsum
Tel.: +31-(0)546-631691
Tel.: +31-(0)546-844500 (tijdens evenement)
Emailadres: info@csitwente.nl

BESTEL DIRECT JE TICKETS!

Bestel makkelijk en snel uw tickets online. Betalen kan met iDeal!

Koop tickets

Our Partners