Sponsoring

Business-to-business

CSI Twente is een evenement dat kan rekenen op een grote belangstelling van de zijde van pers, publiek en bedrijfsleven. Landelijke en regionale media besteden ruimschoots aandacht aan het hippisch festijn op Erve Maathuis. Zo doen NOS Studio Sport en RTV Oost onder meer uitgebreid verslag van de strijd om de Grote Prijs van Twente. Naast de TV-coverage beschikt het CSI over een uitgebreid scala aan commerciële mogelijkheden. Bij deze verstrekken we u gaarne een overzicht van de interessante business-to-business opties die in het kader van het evenement gepresenteerd worden.

  • Klik hier voor de plattegrond van CSI Twente 2024 (inclusief standnummers)
  • Klik hier voor de Catering Manual Equestrian Hospitality Group (EHG) – Loges
  • Klik hier voor de Catering Manual Equestrian Hospitality Group (EHG) – Skyboxen
VIP-Hospitality

IMG_4354

Het bedrijfsleven heeft het CSI ontdekt als een uitstekend podium voor relatiebeheer. De accommodatie beschikt over uitstekende faciliteiten om in een informele sfeer contacten te leggen of relatiebeheer uit te oefenen. De VIP-hospitality is opgebouwd uit loges en skyboxen met tal van variaties. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het organiseren van symposia, rondleidingen, etc.

Exposure

IMG_3392

Naast de mogelijkheden tot relatiebeheer bestaan er legio mogelijkheden CSI Twente op een andere wijze in te zetten in het kader van uw marketingstrategie. Hiertoe behoren onder meer: naamsvermelding bij één of meerdere rubrieken, betrokkenheid bij een ceremonie protocollaire, plaatsing van een sponsorhindernis, plaatsing van een reclamebord aan de piste, plaatsing van een full colour advertentiepagina in het glossy reviewmagazine, reservering van standruimte ten behoeve van directe verkoop c.q. promotie en presentatie van een TV-commercial op de videowalls.

Amusement en ontspanning

MSH_5194

Het CSI beschikt van oudsher ook over een sociale functie. Hierin speelt amusement en ontspanning een belangrijke rol. Het gezellige strodorp, bestaande uit een veelvoud aan terrasjes, eettentjes en stands, vormt het toneel voor optredens van bekende artiesten en orkesten. Op deze wijze biedt het CSI het bedrijfsleven ook alternatieve mogelijkheden gasten of personeelsleden een gezellig uitstapje aan te bieden in een informele entourage. Zo zijn er tribunekaarten, staanplaatskaarten en ruiterbalkaarten te verkrijgen tegen redelijke tarieven.

Sponsorpakketten

Wenst u nadere informatie omtrent de sponsormogelijkheden bij CSI Twente, neemt u dan contact met ons op via info@csitwente.nl.

 

BESTEL DIRECT JE TICKETS!

Bestel makkelijk en snel uw tickets online. Betalen kan met iDeal!

Koop tickets

Our Partners